­

Nieuwsbrief

Longa vindt het erg belangrijk dat de communicatie richting haar leden soepel en correct verloopt. Door de grootte van haar ledenbestand en het verloop hierin is het niet altijd even eenvoudig iedereen tijdig met de juiste informatie te bereiken.

Daarom heeft Longa besloten om alle algemene informatie over de vereniging via de nieuwsbrief op de website www.longa-utrecht.nl te verspreiden. Alle leden zijn in 2014 eenmalig toegevoegd aan de maillijst van deze nieuwsbrief. Nieuwe leden kunnen zich via de site en het inschrijfformulier voor de nieuwsbrief aanmelden. Wanneer er een nieuwe nieuwsbrief uitkomt ontvangt u dus automatisch een mailtje. Uitschrijven kan via de link in de nieuwsbrief of op de website.

Voor vragen over de nieuwsbrief kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hulptroepen

Longa is een actieve vereniging. Het gehele jaar door worden er vele leuke activiteiten georganiseerd. Natuurlijk alle wedstijden en het kamp, maar bijvoorbeeld ook het afgelopen jubileumtoernooi. De leiding en het bestuur worden hierin ondersteund door hulp van haar leden en hun ouders. Met elkaar maken we het mogelijk en dat is bijzonder prettig!
Om een brug te slaan tussen hulpvraag en –aanbod is er vanaf nu de" Longa hulptroepen" maillijst op de website. Hier kunnen leden en ouders, die het leuk vinden om af en toe een taak op zich te nemen, zich opgeven.

Op de website kun je je aan- en afmelden. Als de vereniging bijvoorbeeld op zoek is naar iemand die een flyer kan maken voor een evenement of hulp voor het jaarlijkse kamp, zullen degenen die zich hebben aangemeld automatisch een mailtje ontvangen.

Aanmelden nieuwsbrief

Nijntje beweegdiploma

KNGU Online Keurmerk

Sponsorkliks

­