­
Longa Utrecht

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Inmiddel hebben we met z'n allen al meer dan 100 euro voor de clubkas gespaard. Iedereen bedankt voor het sponsoren. Bestel je iets online denk aan de club en bestel via de sponsorliks link op de site of in deze mailing.

 

Beste Longa-leden en ouders,

Op zondag 7 oktober wordt er in Utrecht weer de Singelloop georganiseerd.
Vorig jaar hebben we met een mix van bestuursleden, leiding, ouders en gymnasten als vrijwilligers geholpen. Dit was erg gezellig en leverde per vrijwilliger 25 euro voor Longa op.
We zijn er 4-5 uur mee bezig afhankelijk bij welke activiteit we worden ingedeeld. Dit kan van alles zijn: opbouwen, bekertjes water uitdelen, helpen bij de start etc…
Inmiddels hebben zich al 7 mensen aangemeld, maar we hopen (en gaan er vanuit) dat meer mensen zich aanmelden (minimum leeftijd 16 jaar).
Dus schroom niet en meld je aan!!
Goed voor het clubgevoel en de clubkas!!

Aanmelden kan per mail bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groet namens het Longa bestuur,
Marcel Kaufmann

Op 1 oktober zijn wij met een groep Longa-mensen vrijwilliger geweest bij de Singelloop Utrecht ?‍♂️. Het was een erg gezellige, geslaagde dag, het heeft geld opgeleverd voor de clubkas en we zijn weer een ervaring rijker!! (10.000 mensen in de juiste startvakken krijgen was een hele uitdaging...) Volgend jaar gaan we zeker weer en wie weet dan wel met een nog grotere groep, dat zou mooi zijn ?

Zaterdag 19 mei was het zover: na maanden trainen en organiseren vonden afgelopen zaterdag de clubkampioenschappen van Longa plaats in Sportcentrum de Galgenwaard.
Ruim honderd leden tussen 6 en 16 jaar deden mee aan deze turnwedstrijd waarin op alle niveaus werd geturnd. Ook onze jongens deden enthousiast mee aan deze wedstrijd! Daarnaast werd promotie gemaakt voor onze acrogymnastiekafdeling door middel van een aantal demonstraties.
(Oud)Leden en trainsters, trainers, bestuursleden en ouders hebben hun steentje bijgedragen door te helpen met opzetten, te jureren, groepjes te begeleiden, diploma’s te schrijven of scores bij te houden. Wederom werd duidelijk wat een hechte en verbindende vereniging Longa al bijna 80 jaar is. Veel dank aan alle vrijwilligers, juryleden en trainers die geholpen hebben deze dag tot een groot succes te maken!

Aanstaande zaterdag start de Grote Clubactie 2017. Ook dit jaar doet Longa weer mee. In de komende week zullen jullie allemaal een lotenboekje en een informatiebrief meekrijgen. In de brief staat precies hoe alles werkt en jullie train(st)er zal jullie ook vertellen hoe het allemaal in zijn werk gaat. Kinderen die al eerder hebben meegedaan weten inmiddels dat er leuke prijzen te verdienen zijn. Ook dit jaar zullen de twee kinderen die de meeste loten verkopen een nieuw turnpakje mogen bestellen bij TTgymnastics!!!

Vorig jaar hebben de kinderen bij elkaar ruim 1400 loten verkocht en de winnares had er maar liefst 54 verkocht! We hopen dat jullie allemaal enthousiast meedoen en dat we ook dit jaar weer een mooie opbrengst mogen halen. Daar gaan we dan weer mooie nieuwe materialen voor aanschaffen voor in de zaal, want dat is elk jaar weer hard nodig. Je mag loten verkopen tot aan de herfstvakantie, dus kun je niet gelijk zaterdag op pad, dan kan het later ook nog. Hou er wel rekening mee dat er veel andere sportverenigingen zijn die ook meedoen met de Grote Clubactie. Heel veel succes allemaal!!

LONGA ZOEKT:

Enthousiaste trainers en assistenten voor recreatieturnen en acrogymnastiek

Gymnastiekvereniging Longa Utrecht zoekt nieuwe trainers/trainsters en assistenten voor diverse turngroepen te Utrecht. Dit ter vervanging van en ter aanvulling op onze huidige groep trainers. Het zijn volle groepen met enthousiaste, ambitieuze gymnasten die wel van een uitdaging houden. Ben jij degene die deze groepen op een sportieve manier het turnen leert?

Over Longa

Longa is een recreatieve gymnastiekvereniging met een acrogym selectie waar in een vriendschappelijke en gemoedelijke sfeer al jaren jongens en meisjes actief zijn. Op dit moment wordt er door Longa op twee locaties in Utrecht turnles en acrogym aangeboden, namelijk op de Ridderlaan en de Afrikalaan. Zie longa-utrecht.nl voor meer informatie over de vereniging en het huidige lesaanbod.

Dit zoeken wij in jou

• Ervaring met leiding geven of assisteren van recreatieturnen
• Voor hoofdtrainers is niveau 3 een pre, niveau 2 met ervaring is bespreekbaar
• Voor assistenten is niveau 2 gewenst
• Een teamspeler die een positieve bijdrage levert aan de club

Interesse?

Stuur je motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.en dan bellen we je voor een kennismaking!

Lekker bewegen en plezier maken? Kom dan kleutergymmen bij Longa! 

Is jouw kind tussen de 3-5 jaar, kan het niet stil zitten en is het toe aan een nieuwe uitdaging? Kom dan eens kijken bij turnvereniging Longa.
Binnenkort start Longa met een speciale actie proeflessen. Van 13-09 tot en met 11-10 zijn er vijf opeenvolgende proeflessen voor 10 euro .

Locatie: Ridderlaan 2, Hoograven
Woensdag van 14:30 tot en met 15:15
Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Grote Clubactie is ten einde en het resultaat is weer fantastisch, er zijn in totaal 1586 loten verkocht! Hartelijk dank aan iedereen die hieraan heeft meegeholpen!! De club kan nu weer de nodige materialen aanschaffen die aan vervanging toe zijn.

Iedereen die meedeed maakte kans op het winnen van een nieuw turnpakje. De meiden die de meeste loten hebben verkocht ontvingen vorige week hun prijs. 

Sara Kaufmann verkocht 81 loten en is daarmee nummer één.
Ariëlle van Mulligen eindigde als tweede met 64 loten.
Nieke Coenen verkocht 57 loten en werd derde.

Supergoed gedaan, van harte gefeliciteerd met jullie prijs en heel veel plezier van jullie welverdiende nieuwe pakje.

Op zondag 1 oktober wordt er in het centrum van Utrecht de Singelloop georganiseerd. Door vrijwilligers te leveren om mee te helpen bij de organisatie van dit evenement kan er door sportclubs geld verdiend worden voor hun vereniging. De werkzaamheden zijn erg divers en doe je over het algemeen samen met andere mensen van je club. De minimale leeftijd is 16 dus ook gymnasten zijn welkom!

Werkzaamheden kunnen zijn: verkeer regelen, meehelpen opbouwen, drinken uitdelen aan de lopers etc.

Longa heeft aangegeven met minimaal 10 vrijwilligers te komen. Op dit moment zijn er vanuit leiding, bestuur en ouders al 5 mensen die zich hebben aangemeld. Dus we hebben nog minimaal 5 personen meer nodig.

Bij deze doen we een oproep om je aan te melden als vrijwilliger.
Naast dat dit een bijdrage levert aan Longa, is dit ook een mooie en gezellige manier om samen elkaar te leren kennen.

Meld je aan bij Marcel Kaufmann (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) ook kun je bij hem terecht als je nog vragen hebt.

Meer informatie over de singelloop is te vinden op hun website: http://www.singellooputrecht.nl

Maarten is tot 23 augustus in het buitenland. Hierdoor komen zijn lessen in de eerste week te vervallen. De eerste lessen van Maarten starten dus op dinsdag 29 augustus. 

Beste Longa-leden,

Op zaterdag 19 mei 2018 organiseert Longa clubkampioenschappen in sporthal Galgenwaard.

Bij deze wedstrijd strijd je alleen tegen meiden of jongens van Longa! Op de les ben je vast al druk aan het trainen op de oefeningen op brug, balk, mat en sprong. De jongens doen mee op (gelijke) brug, mat en sprong. Als je mee wilt doen, moet je die dag van 08:30 uur tot 13:00 uur aanwezig zijn.

Het precieze programma is nog in de maak, maar we horen graag wel alvast wie mee wil doen aan deze wedstrijd. Vanwege de organisatiekosten bedraagt het inschrijfgeld 5 euro. Toeschouwers mogen die dag gratis naar binnen!

Doe je mee? Lever dan de uitgedeelde brief, mét de 5 euro in een afgesloten envelop (met op de voorkant je naam) voor zaterdag 25 november in bij je train(st)er. En vergeet de datum niet vrij te houden!

We hopen dat jullie allemaal meedoen!

Groetjes, de leiding

De Ridderlaan is op 23 augustus door de gemeente aan een andere partij verhuurd. Helaas vervallen de onderstaande lessen.
Kleuter/Recreatie: 14.30 - 17.15
Springuur: 17.15 - 18.15

De Grote Clubactie is al weer 3 weken onderweg.In de gymzaal hangt een thermometer waarop je kunt zien hoeveel loten jullie al verkocht hebben. Daarop kun je ook zien wat we daarmee kunnen aanschaffen voor de club. Wat gaat het goed en wat doen jullie je best!

IMG 4359

Nog tot en met volgende week kunnen jullie loten verkopen. Dus heb je nog ooms of tantes, buren of vrienden, juffen of meesters of iemand anders, die nog een leuke prijs wil winnen, dan kun je ze nu nog loten verkopen. Ben je klaar met loten verkopen, lever je boekje dan uiterlijk volgende week vrijdag 13 oktober in bij je trainer of trainster. Let er op dat je naam, achternaam en naam van je trainer of trainster goed op het boekje staan. Na de herfstvakantie zullen we bekend maken wie er hebben gewonnen en de meeste loten hebben verkocht. Veel succes nog allemaal!!!

Onze website heeft vanaf heden een nieuw uiterlijk. Daarnaast zijn er op onze vernieuwde site een aantal veranderingen doorgevoerd, waarvan we jullie op de hoogte willen brengen. Voortaan verloopt het aan- en afmelden alleen nog via de website middels de daarvoor bestemde digitale formulieren. Het is niet meer nodig om formulieren te scannen/fotograferen en te mailen.
De agenda is verdwenen van de site, omdat deze nauwelijks werd gebruikt en het onderhoud een tijdrovend klusje was.

We willen jullie nogmaals laten weten dat je de vereniging kunt sponsoren via Sponsorkliks. Rechts bovenaan op de site staat een logo van Sponsorkliks. Wanneer je hierop klikt kom je direct op de sponsorpagina van Longa. Door producten via deze weg af te nemen bij veel bekende webwinkels ontvangt Longa een percentage van het aankoopbedrag. Het aankoopbedrag voor de klant blijft hetzelfde. Hoe het precies werkt is ook te lezen op de pagina van Sponsorkliks.
Inmiddels staat er een bedrag van 22,51 euro op de teller. Dit bedrag is ook zichtbaar onderaan op de site.

Helaas stoppen we aankomend seizoen met de Ropeskipping lessen op de Margrietlaan. Ondanks de grote inspanning om leden te werven is het niet gelukt om een constante rendabele groep te creëren. Nora heeft daarnaast andere plannen en kan de lessen niet meer verzorgen. Via deze weg willen we Nora bedanken voor haar inzet voor het Ropeskipping avontuur!

Allemaal nog een fijne vakantie en tot volgend seizoen,
Namens het hele Longa bestuur

­