­
Longa Utrecht

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Hier de link naar de site van het gymspektakel dit jaar op 29 december.http://atouchofgold.nl

Voor een middag of avond topvermaak met turnen, acrobatiek en dans.
Met alle Nederlandse toppers uit de turnwereld, zoals Sanne Wevers en Epke Zonderland.
Echt een aanrader!

Let op als lid van Longa ben je ook KNGU lid. Dus kun je kaarten met korting bestellen.

Beste ouders,

Longa is, zoals jullie weten, een vereniging die geheel door enthousiaste ouders van turners en turnsters wordt gerund.
Na het vertrek van een bestuurslid kunnen we wel wat extra hulp gebruiken. Volgend jaar bestaat Longa bovendien 80 jaar, en daar gaan we natuurlijk ook wat aandacht aan besteden. Dus we zijn op zoek naar 1 of 2 extra bestuursleden. Heb jij zin ervoor te zorgen dat de jongens en meiden onder andere een fantastisch 2019 gaan meemaken, meld je dan aan bij Lianne Schroder via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We kunnen je hulp echt gebruiken! Mocht je wat meer informatie willen, neem dan even met Lianne contact op.

Alvast bedankt voor je reactie,

Het bestuur van Longa,
Reijnder, Marcel, Frans, Cynthia en Lianne

Lieve kinderen,

Op vrijdag 21 december organiseert Longa een pre-kerstdiner en gala. Graag willen wij samen met jou genieten van de lekkerste hapjes en de leukste kerst hits. We vragen je om een hapje voor ongeveer drie personen mee te brengen en je mooiste kerst outfit aan te trekken!

Het duurt van 17.30 uur (deur open en diner) tot 20.00 uur.

Eet- en dans jij met ons de kerstvakantie tegemoet? Meld je dan snel via het inschrijfformulier. Het inschrijfformulier is te vinden op de homepagina van de website en zal beschikbaar zijn vanaf 14 december 09.00 uur tot 19 december 18.00 uur. Er is plek voor 75 kinderen. De plekken worden toegekend op volgorde van inschrijving. Elke inschrijving krijgt een volgnummer, welke is vermeld in de mail die je ontvangt op het opgegeven e-mailadres. Let op: de minimum leeftijd is 8 jaar, en vol = vol.

Hopelijk tot vrijdag de 21e!

De Grote Clubactie van 2018 zit er weer op en wat heeft iedereen zijn best gedaan!! Er zijn in totaal 1541 loten verkocht door jullie en dat is echt een hele prestatie! De winnaar van dit jaar is Tyka van der Klein, zij heeft maar liefst 157 loten verkocht en wint daarmee de eerste prijs. Ze mag een nieuw turnpakje uitzoeken. De tweede plaats is voor Jada van den Akker, zij verkocht 69 loten en ook zij mag een nieuw pakje uitkiezen. Super gedaan meiden!!! De kinderen die 20 loten of meer hebben verkocht krijgen een voucher en kunnen daarmee o.a. naar Bobbejaanland of Avontura. Deze zullen binnenkort in de les worden uitgedeeld. Iedereen die heeft meegeholpen: heel erg bedankt! De opbrengst komt dit jaar ten goede aan het vieren van het 80-jarig bestaan van de vereniging. Hierover volgt later meer dit seizoen.

Update:
Inmiddels hebben Tyka en Jada hun nieuwe welverdiende outfit, super dames!!
Ook is het totaal bedrag bekend. Dit jaar hebben we een opbrengst van € 3632,20. Iedereen bedankt voor je inzet!

Lieve kinderen,plaat

Na 5 december zijn Sint en Piet weer terug naar Spanje, een paar Pieten wilden graag achterblijven om met jullie een feestje te gaan vieren.

Wil je hier graag bij zijn, kom dan op 8 december naar de Ridderlaan…. We gaan super leuke spelletjes doen en maken er een onvergetelijke dag van. 

Het begint om 14:30 en duurt tot 16:00.
Wil je graag komen, schrijf je dan in via de website van Longa.
Inschrijven kan vanaf 17 november op de zaterdagavond vanaf 18:00.
Er zijn 40 plekken en die zullen ook op volgorde van inschrijving worden toegewezen.
In de toekomst zullen de aanmeldingen voor dit soort evenementen ook via de website gaan.piet kar
Vol = vol
Het is voor kinderen vanaf 5 jaar t/m 8 jaar.

Wie krijgt zijn of haar Pietendiploma?

Hopelijk tot zaterdag 8 december!

Op 7 oktober was het zover!
Met 11 vrouwen, 1 man en 2 kids sterk hielpen een mix van trainers, ouders, bestuursleden en gymnasten van Longa mee als vrijwilliger bij de Singelloop in Utrecht.
Begin van de middag gaven we “acte de presence” en onze eerste taak was: 9000 bekertjes met water vullen!! Onder grote tijdsdruk en met groots teamwork lukte dit zonder al te nat te worden😊
Hierna kwam het volgende deel van de klus, namelijk de bekertjes water uitdelen aan de atleten van de 10km. Er kwamen duizenden lopers voorbij die dankbaar van het wateraanbod gebruik maakte. Met een speciale aangeeftechniek werkten we erg efficiënt, maar een regenjas zou best welkom geweest zijn.
Rond 15:00 uur passeerden de laatste lopers en kon het opruimen beginnen. Dit verliep zeer voorspoedig zodat we na een half uurtje alweer huiswaarts konden.
Het was een intensieve maar erg leuke klus die ook nog eens 300 euro voor de club heeft opgeleverd!!
Alle vrijwilligers waren erg enthousiast dus: Enorm bedankt voor jullie inzet en op naar volgend jaar!!

Inmiddel hebben we met z'n allen al meer dan 100 euro voor de clubkas gespaard. Iedereen bedankt voor het sponsoren. Bestel je iets online denk aan de club en bestel via de sponsorkliks link op de site.

 

Beste Longa-leden en ouders,

Op zondag 7 oktober wordt er in Utrecht weer de Singelloop georganiseerd.
Vorig jaar hebben we met een mix van bestuursleden, leiding, ouders en gymnasten als vrijwilligers geholpen. Dit was erg gezellig en leverde per vrijwilliger 25 euro voor Longa op.
We zijn er 4-5 uur mee bezig afhankelijk bij welke activiteit we worden ingedeeld. Dit kan van alles zijn: opbouwen, bekertjes water uitdelen, helpen bij de start etc…
Inmiddels hebben zich al 7 mensen aangemeld, maar we hopen (en gaan er vanuit) dat meer mensen zich aanmelden (minimum leeftijd 16 jaar).
Dus schroom niet en meld je aan!!
Goed voor het clubgevoel en de clubkas!!

Aanmelden kan per mail bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groet namens het Longa bestuur,
Marcel Kaufmann

Zaterdag 19 mei was het zover: na maanden trainen en organiseren vonden afgelopen zaterdag de clubkampioenschappen van Longa plaats in Sportcentrum de Galgenwaard.
Ruim honderd leden tussen 6 en 16 jaar deden mee aan deze turnwedstrijd waarin op alle niveaus werd geturnd. Ook onze jongens deden enthousiast mee aan deze wedstrijd! Daarnaast werd promotie gemaakt voor onze acrogymnastiekafdeling door middel van een aantal demonstraties.
(Oud)Leden en trainsters, trainers, bestuursleden en ouders hebben hun steentje bijgedragen door te helpen met opzetten, te jureren, groepjes te begeleiden, diploma’s te schrijven of scores bij te houden. Wederom werd duidelijk wat een hechte en verbindende vereniging Longa al bijna 80 jaar is. Veel dank aan alle vrijwilligers, juryleden en trainers die geholpen hebben deze dag tot een groot succes te maken!

LONGA ZOEKT:

Enthousiaste trainers en assistenten voor recreatieturnen en acrogymnastiek

Gymnastiekvereniging Longa Utrecht zoekt nieuwe trainers/trainsters en assistenten voor diverse turngroepen te Utrecht. Dit ter vervanging van en ter aanvulling op onze huidige groep trainers. Het zijn volle groepen met enthousiaste, ambitieuze gymnasten die wel van een uitdaging houden. Ben jij degene die deze groepen op een sportieve manier het turnen leert?

Over Longa

Longa is een recreatieve gymnastiekvereniging met een acrogym selectie waar in een vriendschappelijke en gemoedelijke sfeer al jaren jongens en meisjes actief zijn. Op dit moment wordt er door Longa op twee locaties in Utrecht turnles en acrogym aangeboden, namelijk op de Ridderlaan en de Afrikalaan. Zie longa-utrecht.nl voor meer informatie over de vereniging en het huidige lesaanbod.

Dit zoeken wij in jou

• Ervaring met leiding geven of assisteren van recreatieturnen
• Voor hoofdtrainers is niveau 3 een pre, niveau 2 met ervaring is bespreekbaar
• Voor assistenten is niveau 2 gewenst
• Een teamspeler die een positieve bijdrage levert aan de club

Interesse?

Stuur je motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.en dan bellen we je voor een kennismaking!

De Grote Clubactie is ten einde en het resultaat is weer fantastisch, er zijn in totaal 1586 loten verkocht! Hartelijk dank aan iedereen die hieraan heeft meegeholpen!! De club kan nu weer de nodige materialen aanschaffen die aan vervanging toe zijn.

Iedereen die meedeed maakte kans op het winnen van een nieuw turnpakje. De meiden die de meeste loten hebben verkocht ontvingen vorige week hun prijs. 

Sara Kaufmann verkocht 81 loten en is daarmee nummer één.
Ariëlle van Mulligen eindigde als tweede met 64 loten.
Nieke Coenen verkocht 57 loten en werd derde.

Supergoed gedaan, van harte gefeliciteerd met jullie prijs en heel veel plezier van jullie welverdiende nieuwe pakje.

Beste Longa-leden,

Op zaterdag 19 mei 2018 organiseert Longa clubkampioenschappen in sporthal Galgenwaard.

Bij deze wedstrijd strijd je alleen tegen meiden of jongens van Longa! Op de les ben je vast al druk aan het trainen op de oefeningen op brug, balk, mat en sprong. De jongens doen mee op (gelijke) brug, mat en sprong. Als je mee wilt doen, moet je die dag van 08:30 uur tot 13:00 uur aanwezig zijn.

Het precieze programma is nog in de maak, maar we horen graag wel alvast wie mee wil doen aan deze wedstrijd. Vanwege de organisatiekosten bedraagt het inschrijfgeld 5 euro. Toeschouwers mogen die dag gratis naar binnen!

Doe je mee? Lever dan de uitgedeelde brief, mét de 5 euro in een afgesloten envelop (met op de voorkant je naam) voor zaterdag 25 november in bij je train(st)er. En vergeet de datum niet vrij te houden!

We hopen dat jullie allemaal meedoen!

Groetjes, de leiding

De Grote Clubactie is al weer 3 weken onderweg.In de gymzaal hangt een thermometer waarop je kunt zien hoeveel loten jullie al verkocht hebben. Daarop kun je ook zien wat we daarmee kunnen aanschaffen voor de club. Wat gaat het goed en wat doen jullie je best!

IMG 4359

Nog tot en met volgende week kunnen jullie loten verkopen. Dus heb je nog ooms of tantes, buren of vrienden, juffen of meesters of iemand anders, die nog een leuke prijs wil winnen, dan kun je ze nu nog loten verkopen. Ben je klaar met loten verkopen, lever je boekje dan uiterlijk volgende week vrijdag 13 oktober in bij je trainer of trainster. Let er op dat je naam, achternaam en naam van je trainer of trainster goed op het boekje staan. Na de herfstvakantie zullen we bekend maken wie er hebben gewonnen en de meeste loten hebben verkocht. Veel succes nog allemaal!!!

Op 1 oktober zijn wij met een groep Longa-mensen vrijwilliger geweest bij de Singelloop Utrecht ?‍♂️. Het was een erg gezellige, geslaagde dag, het heeft geld opgeleverd voor de clubkas en we zijn weer een ervaring rijker!! (10.000 mensen in de juiste startvakken krijgen was een hele uitdaging...) Volgend jaar gaan we zeker weer en wie weet dan wel met een nog grotere groep, dat zou mooi zijn ?

­