­

Beste Longa-leden en ouders,

Dit jaar is een speciaal jaar, want Longa viert haar 80ste jubileum! Dit verdient een feestje en daarom organiseren wij met en voor leden een jubileumshow in de Stadschouwburg van Utrecht op zaterdag 29 juni 2019.

Waarom is dit jubileum zo speciaal?
Als vereniging word je maar één keer 80 jaar en hierom hebben we ervoor gekozen dit op een hele speciale manier te vieren! De komende maanden starten alle groepen in hun lessen met de voorbereiding voor de Longa Jubileumshow in de Stadschouwburg, waar alle leden zelf als Longa-artiest op het podium zullen staan!

Wij zouden het superleuk vinden als jij wil mee doen. Oefenen doen we gewoon in de les. Ben jij erbij op zaterdag 29 juni? Schrijf je dan in voor 03-03-2019.

Spelregels:
Deelname is gratis. Daarnaast mag je 2-3 mensen uitnodigen om voor €7,50 per persoon te komen kijken! De dag zal waarschijnlijk uit drie shows bestaan, in welke show(s) je bent ingedeeld is nog niet definitief en hier heb je zelf ook geen keuze in. Schrijf je je in, dan wordt verwacht dat je alle shows meedoet waarin je bent ingedeeld. Het is dus belangrijk de gehele dag vrij te houden!

Hoe meld ik me aan?
Het inschrijfformulier is te vinden op onze website: https://www.longa-utrecht.nl. Hulp nodig? Vraag het de leiding op je groep!

Groetjes, namens alle leiding en de organisatie van het jubileum.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden nieuwsbrief

Nijntje beweegdiploma

KNGU Online Keurmerk

Sponsorkliks

­