­

Beste leden van Longa,

Graag informeren wij u over de besluiten die het bestuur heeft genomen naar aanleiding van de laatste informatie over de richtlijnen en maatregelen in verband met het coronavirus.

Trainingen buiten

Vanaf 1 juni is het ook voor kinderen van 13-18 jaar toegestaan om binnen 1,5 meter afstand met elkaar te sporten in de buitenlucht. Dit betekent concreet dat de buitenlessen voor selectie acrogym die momenteel worden gegeven (kunnen) worden aangepast. Ook starten we met de buitenlessen voor de recreatie gymlessen. Hierover wordt u via de trainer verder geïnformeerd. In het bijgevoegde ‘protocol buitensporten Longa’ vindt u de richtlijnen die we bij Longa hanteren.


Trainingen binnen

Op dit moment is de verwachting dat er per 1 juli aanstaande ook weer binnen mag worden gesport. Als dit kan, zal er vanaf 1 juli tot en met 18 juli binnen getraind kunnen worden. Dit gebeurt volgens het reguliere trainingsschema en op de bekend trainingslocaties.

Zomer

Vanaf 19 juli tot en met 30 augustus geldt er een zomerstop en worden er geen trainingen gegeven. Op dit moment gaan wij er vanuit dat er op maandag 31 augustus 2020 op de reguliere wijze kan worden gestart met het seizoen 2020-2021.
Door een aantal trainsters wordt nog nagedacht over het organiseren van extra zomertrainingen waar u zich voor kunt opgeven. Hier ontvangt u vanuit de betreffende trainers zelf bericht over.

Contributie

Het bestuur heeft besloten om naast de maanden maart, april, mei en juni – ook voor de maanden september- oktober alleen de basiscontributie in rekening te brengen (de maanden juli en augustus zijn een contributievrije periode). Hiermee willen we onze leden tegemoet komen voor de lessen die in de afgelopen maanden niet hebben kunnen doorgaan.

Kamp

Gezien de onzekerheden omtrent de coronamaatregelen en de moeilijkheid om dit goed en verantwoord te kunnen organiseren, heeft het bestuur in samenspraak met de leiding besloten dat het kamp dat gepland stond voor begin september helaas niet doorgaat. Het kamp wordt verschoven naar 2021. De bijdrage, die de leden al hebben overgemaakt, wordt teruggestort.

ALV

Door het coronavirus is de eerder dit jaar geplande ALV opgeschort. Wij zijn voornemens deze te laten plaatsvinden in het laatste kwartaal van 2020. Als het mogelijk is willen wij de ALV combineren met een gezellige en sportieve ‘Longa-dag’ waarin we informeel 2020 met elkaar willen afsluiten. Hierover ontvangt u nog nader bericht.

Vragen?

Wij gaan er vanuit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Daarnaast willen wij onze dank uitspreken voor de steun en het begrip in de afgelopen maanden. Mocht u naar aanleiding van deze brief vragen hebben, aarzelt u dan niet contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groet,
Bestuur Longa Utrecht

Aanmelden nieuwsbrief

Nijntje beweegdiploma

KNGU Online Keurmerk

Sponsorkliks

­