­

Beste (bijna) leden van Longa,

Tussen 1 en 18 juli zullen de lessen binnen worden hervat! Elke train(st)er heeft inmiddels contact gehad via de appgroep/mail met alle informatie over de lessen binnen. In het document (zie bijlage) staan de regels waaraan ieder lid zich aan moet houden. Als er iets niet duidelijk is over deze regels of andere informatie, graag bij de desbetreffende trainster informeren! Ook als u deze informatie niet heeft ontvangen graag contact opnemen met de train(st)er! Alle e-mailadressen zijn te vinden bij het kopje "lestijden". Zodra een kind binnen 24 uur voor de les (milde) klachten heeft, vragen we jullie om niet naar de les te komen. Indien wij zien dat een kind verkouden is, kunnen wij het kind niet toelaten in de training!

In de zomervakantie (19 juli tot 1 september) zullen er geen lessen zijn voor het recreatie turnen en de recreatie acrogym. Vanaf 1 september start het nieuwe seizoen weer binnen, mits dit mogelijk blijft met corona.

Voor mensen met kinderen op de wachtlijst: de trainsters contact op zodra jullie een proefles kunnen komen doen. Voor de meeste mensen zal dit na de zomervakantie zijn.

Met vriendelijke groet,
Bestuur en trainers van Longa Utrecht

Aanmelden nieuwsbrief

Nijntje beweegdiploma

KNGU Online Keurmerk

Sponsorkliks

­