­

Beste ouders en gymnasten,
Na een heerlijke, zonnige zomervakantie hebben wij, ondanks Corona, alle lessen weer kunnen opstarten. Zowel de trainers, assistenten als de kinderen hebben de aflopen twee weken weer fijn in de zaal kunnen werken.

Corona-richtlijnen
We willen iedereen er op wijzen dat de richtlijnen van de RIVM ook na de vakantie van kracht blijven. Dit betekent dus in het kort: blijf thuis bij milde klachten en was vaak je handen. Voor ouders betekent dit dat het niet mogelijk is om bij de les aanwezig te zijn, m.u.v. de ouderkind gym. Indien je een trainer wilt spreken kun je uiteraard wel even contact met haar/hem opnemen.

Contributie
Ondanks dat de lessen nu volledig gestart zijn, zullen wij ook in de maanden september/oktober alleen de basiscontributie innen. De club heeft hier voldoende financiële ruimte voor. Vanaf november worden ook alle lesuren weer in rekening gebracht.

ALV
De algemene ledenvergadering (ALV) zullen we nog verder moeten uitstellen. We hebben besloten deze te verplaatsen naar het eerste kwartaal van 2021. Zowel het boekjaar 2019 als 2020 zullen we dan afsluiten. We hopen de ALV te kunnen koppelen aan een sportieve Longa dag.
Namens het bestuur wensen we alle gymnasten en trainers een prachtig seizoen toe. Voor de gymnasten die aan wedstrijden deelnemen, hopen we dat alles doorgang kan vinden. Jullie trainen er hard genoeg voor!

Sportieve groeten van het bestuur,
Lianne, Frans, Marco, Reijnder, Marcel en Heidi

Aanmelden nieuwsbrief

Nijntje beweegdiploma

KNGU Online Keurmerk

Sponsorkliks

­