­

Onze website heeft vanaf heden een nieuw uiterlijk. Daarnaast zijn er op onze vernieuwde site een aantal veranderingen doorgevoerd, waarvan we jullie op de hoogte willen brengen. Voortaan verloopt het aan- en afmelden alleen nog via de website middels de daarvoor bestemde digitale formulieren. Het is niet meer nodig om formulieren te scannen/fotograferen en te mailen.
De agenda is verdwenen van de site, omdat deze nauwelijks werd gebruikt en het onderhoud een tijdrovend klusje was.

We willen jullie nogmaals laten weten dat je de vereniging kunt sponsoren via Sponsorkliks. Rechts bovenaan op de site staat een logo van Sponsorkliks. Wanneer je hierop klikt kom je direct op de sponsorpagina van Longa. Door producten via deze weg af te nemen bij veel bekende webwinkels ontvangt Longa een percentage van het aankoopbedrag. Het aankoopbedrag voor de klant blijft hetzelfde. Hoe het precies werkt is ook te lezen op de pagina van Sponsorkliks.
Inmiddels staat er een bedrag van 22,51 euro op de teller. Dit bedrag is ook zichtbaar onderaan op de site.

Helaas stoppen we aankomend seizoen met de Ropeskipping lessen op de Margrietlaan. Ondanks de grote inspanning om leden te werven is het niet gelukt om een constante rendabele groep te creëren. Nora heeft daarnaast andere plannen en kan de lessen niet meer verzorgen. Via deze weg willen we Nora bedanken voor haar inzet voor het Ropeskipping avontuur!

Allemaal nog een fijne vakantie en tot volgend seizoen,
Namens het hele Longa bestuur

­