­

Beste leden,

Yes! Strass-steentjes.nl sponsort Longa Utrecht!

Strass-steentjes.nl is een webshop met een grote collectie aan onder andere hotfix steentjes en non-hotfix plakstenen van een mooie kwaliteit tot en met Swarovski kwaliteit aan toe.

Hoe werkt de sponsoring?
Op het moment dat je bestelt bij ons en de actiecode LU2702885 invult bij de code tijdens het bestelproces, ontvangt je vereniging een provisie van 5% over je bestelling.
Deze 5% geldt voor alle materialen die op een turnpakje te bevestigen zijn, dus ook voor Swarovski.

De voordelen op een rijtje:
• Bij iedere bestelling die wordt gedaan met de speciale actiecode voor je vereniging, gaat maar liefst 5% naar je vereniging!
Let op: de actiecode geldt niet op het moment dat je Diamond Paintings bestelt of onderdelen voor diamond paintings. Op alle andere producten is de actie wel van toepassing.

Wij hopen op een goeie samenwerking en dat we jullie vereniging maar een mooie provisie mogen geven!
Je mag de code ook verspreiden onder vrienden, kennissen en familieleden. Des te meer bestellingen, des te meer sponsorgeld voor je vereniging!

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt hiervoor bellen naar 0570 - 234 043 of een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groeten,
Annemarieke Germeraad
Strass-steentjes.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Nijntje beweegdiploma

KNGU Online Keurmerk

Sponsorkliks

­